Privacy - Genealogie Groen etc.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Privacy


Disclaimer

De informatie op deze site is grotendeels ontleend aan openbare bronnen of is met toestemming van betrokkenen verstrekt, en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. De gepresenteerde informatie bevat gegevens die ontleend zijn aan klappers, bronbewerkingen op internet of verkregen van derden. Lang niet alle gegevens heb ik in de originele bronnen kunnen verifieren. Onjuistheden sluit ik dan ook niet uit.

Privacy
Ik heb niet alle informatie gepubliceerd over de diverse families in verband met privacy. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is het niet toegestaan om genealogische informatie (inclusief foto's en transcripties) te publiceren van mensen die nog leven en die mij niet uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven.
Om deze redenen is informatie van personen geboren na 01-01-1910 niet beschikbaar, tenzij bovenvermelde UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING is verleend.

Fouten
Fouten maken is echter menselijk en daarom kan het ondanks mijn inspanningen toch voorkomen dat er onbedoeld gegevens van nog levende personen vermeld worden. Neem daarom s.v.p. contact met me op als je denkt dat gegevens van personen ten onrechte zijn opgenomen.Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in informatie die is achtergehouden of afgeschermd, neem dan contact met mij op. Ik kan dan overwegen de gewenste informatie voor genealogische doeleinden te verstrekken. Indien je toestemming wilt geven om sommige gegevens openbaar te maken neem dan ook contact met mij op! Gebruik daarvoor s.v.p. de optie Contact.

Copyright
Alle informatie van deze website mag met bronvermelding door anderen gebruikt worden, behoudens voor commerciële doeleinden.

Joop Groen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu